SVE TV – Algemeen

SVE TV is het nieuwe medium voor alles wat met onze mooie club Excelsior te maken heeft. SVE TV is een product van de Supporters Vereniging Excelsior Delft en bestaat op dit moment uit twee onderdelen.

Allereerst presenteert SVE TV het eerste korfbal-praat-programma ter wereld, namelijk Excelsior Café. In het Excelsior Café zullen de drie vaste korfbal experts Job van den Berg, Bob van der Leeden en Wesley Toet hun mening geven over uiteen lopende thema’s. Naast de drie vaste experts probeert Excelsior Café elke week weer een nieuwe gast aan tafel te krijgen. De presentatie van Excelsior Café ligt in handen van presentator Bertjan Bron.

Naast Excelsior Café presenteert SVE TV ook het nieuwe programma Langs de lijn. In Langs de lijn zullen verschillende experts voor, tijdens en na de wedstrijd hun commentaar geven bij de wedstrijden van Excelsior 1. Naast de analyse van de diverse experts zullen ook de spelers, speelsters en technische staf van Excelsior 1 en verschillende andere teams voor de camera van Langs de lijn verschijnen. Zij zullen na hun wedstrijd een korte analyse geven voor de camera van SVE TV. Het commentaar vanuit de SVE wordt verzorgd door Bertjan Bron.

Naast deze twee nieuwe programma’s is SVE TV steeds bezig om hun programmering te verbeteren en aan te passen aan de wensen van de kijkers. Heeft u tips, neem dan contact op met de SVE.

Kijk dus elke maandag of dinsdag online naar Excelsior Café op www.sve-excelsior.nl en weet wat er speelt!