SVE TV – De Excelsior Uitdagingen

Het aankomende zaalseizoen is de Supporters Vereniging Excelsior de “Official Media Partner” van de CKV Excelsior. In de voorgaande jaren kwam de Supporters Vereniging Excelsior met enkele afleveringen van SVE TV in het nieuws. Dit seizoen zal SVE TV een nieuw leven ingeblazen worden, op een geheel andere manier dan in voorgaande jaren.

Dit seizoen zullen de spelers en technische staf van Excelsior 1 de uitdaging aangaan met jullie, de supporters van Excelsior. Gaan jullie deze uitdagingen aan en verrassen jullie Excelsior 1, dan zullen de spelers een leuke tegenprestatie uitvoeren.

Vanaf vandaag staat de eerste aflevering van SVE TV: De Excelsior Uitdagingen online op de website van de CKV Excelsior, de SVE en op Facebook. Wil jij Excelsior 1 zien werken voor hun support? Zorg ervoor dat je geen aflevering mist en ga de uitdagingen aan, zodat ze zoveel mogelijk tegenprestaties mogen en moeten uitvoeren.

Samen zorgen we voor een fantastisch zaalseizoen met hopelijk een goed eindresultaat. Geef Excelsior 1 de steun die ze nodig hebben en gaan verdienen door middel van hun tegenprestaties en volg SVE TV online.

[De Excelsior Uitdagingen] Seizoen 1 – Aflevering 3
De kers op de taart