Kampioenswedstrijd en feest Excelsior 1!

30 mei 2012   //   Auteur: Job van den Berg   //  Reacties staat uit voor Kampioenswedstrijd en feest Excelsior 1!

Aanstaande zaterdag speelt Excelsior 1 de kampioenswedstrijd op bezoek bij Unitas 1. De winnaar van dit duel wordt kampioen in de Hoofdklasse en zal promoveren naar de Ereklasse. De wedstrijd begint in Harderwijk om 15.30 uur. 

Iedereen die niet naar Harderwijk kan komen zal door de SVE op de hoogte worden gehouden via twitter: https://twitter.com/#!/SVEDelft.

Wanneer Excelsior 1 de wedstrijd tegen Unitas 1 in winst weet om te zetten zal er bij terugkomst van de selectie een groot feest zijn in de kantine om deze bijzondere prestatie te vieren. Het feest zal tussen 19.30 en 20.00 uur losbarsten met het huldigen van de spelers en technische staf. Daarvoor is het natuurlijk mogelijk om alvast een hapje en een drankje te nuttigen en alvast een klein feestje te vieren.

Mocht Excelsior verliezen, waar we niet van uit gaan, zullen de spelers alsnog een warm welkom krijgen voor de bijzondere prestatie in de Hoofdklasse. Dus alle reden om zaterdag naar het veld te komen, te genieten van de wedstrijden, wat te eten en te drinken en af te sluiten met een mooi feest.

We hopen jullie allemaal te zien in Harderwijk en anders hopen we op een grote opkomst in de kantine.

Tot zaterdag, dan maken we er weer een ouderwets mooi feest van!

Bestuur SVE Excelsior

Comments are closed.