Supporters Vereniging Excelsior feliciteert kampioenen!

9 okt 2011   //   Auteur: Job van den Berg   //  Reacties staat uit voor Supporters Vereniging Excelsior feliciteert kampioenen!

De afgelopen weken zijn er al verschillende teams kampioen geworden, iets waar de Supporters Vereniging Excelsior erg trots op is. Ook doen er nog een aantal ploegen van Excelsior mee om het kampioenschap, deze zullen echter na de zaal weer vol aan de bak moeten om het eremetaal in handen te krijgen.

De kampioenen zijn tot dusver eerlijk verdeeld over de pupillen en de aspiranten (beide twee kampioensploegen). Bij de pupillen zijn jongens en meisjes van de D2 kampioen geworden. Ondanks dat de ploeg onder leiding van Joyce en Laura twee keer gelijk speelden tegen de concurrent behaalde zij toch genoeg punten om het kampioenschap te vieren! D2 gefeliciteerd!

Ook de D3 is in de eerste helft van deze veldcompetitie kampioen geworden. Hiermee zijn zij het eerste meisjesteam van Excelsior wat zich kampioen mag noemen, iets om trots op te zijn! De meisjes van de D3 rekende vakkundig af met onder andere de jongetjes en meisjes van ODO en werden terecht kampioen! Ook de D3 van harte gefeliciteerd!

Bij de aspiranten zorgde de B3 en C2 voor de feestvreugde. De B3 verloor dit seizoen maar één punt wat er uiteraard toe leidde dat zij zich ook kampioen mogen noemen. Opvallend hierbij is vooral de verdedigende kwaliteiten van de B3. De toppers van Jesse en Ryan kregen gemiddeld maar drie tegen doelpunten tegen per wedstrijd, erg knap! B3 gefeliciteerd!

Tot noch toe de laatste kampioen zijn de talenten uit de C2. Zij zijn deze veldcompetitie ongeslagen kampioen geworden. Ze wonnen onder andere twee keer van de grote concurrent ONDO, die uiteindelijk geen tegenstander bleek te zijn voor onze C2. De C2 kreeg over het gehele veldseizoen slechts tien tegendoelpunten te verwerken, ook hier dus een prestatie om trots op te zijn! C2 gefeliciteerd!

Zoals verteld zijn er ook nog een aantal teams die na de zaalcompetitie weer vol aan de bak moeten om nog kampioen te kunnen worden. Een viertal teams ligt tot noch toe aardig op schema.

Excelsior 2 ligt slechts twee punten achter op DVO 2, dat tot dusver alles heeft gewonnen. Het tweede heeft het DVO echter in het begin van de competitie erg moeilijk gemaakt en verloor met maar slechts twee punten verschil. Na de zaal moet het tweede op eigen veld dus winnen van DVO om een kans te maken. De SVE heeft hier alle vertrouwen in!

Verder doen Excelsior 5 en 6 nog altijd mee om het kampioenschap. Het vijfde heeft slechts twee punten achterstand op Oranje Nassau, dus er is nog van alles mogelijk. Aangezien ook deze ploeg al punten heeft laten liggen tijdens dit eerste deel van de competitie.

Het zesde heeft erg goede papieren in handen. Komende zaterdag ontvangen zij nog op eigen veld Valto, wat de directe concurrent is. Valto verloor echter afgelopen zaterdag al hun wedstrijd, waardoor het gat tussen het zesde en Valto al twee punten bedraagt. Zaterdag kan er dus een gat van vier punten worden geslagen.

De A2 is tot dusver ook nog ongeslagen en heeft al een voorsprong opgebouwd van drie punten op de nummer twee Weidevogels A1. Mocht de A2 hier na de zaalcompetitie dus een vervolg aan kunnen geven dan zullen zij zichzelf kampioen noemen. Ga zo door!

In de zaal liggen er voor al deze ploegen weer nieuwe kansen om (opnieuw) kampioen te worden. Dit geldt uiteraard ook voor de ploegen die afgelopen veld periode wat minder hebben gepresteerd. Blijf goed trainen, en het succes komt vanzelf!

Comments are closed.