Zaterdag; Feest bij Excelsior

20 feb 2013   //   Auteur: Bertjan Bron   //  Reacties staat uit voor Zaterdag; Feest bij Excelsior

Aanstaande zaterdag 23 februari 2013 speelt ons Excelsior 1 de belangrijke competitiewedstrijd tegen TOP uit Arnemuiden. Als Excelsior in sporthal de Buitenhof weet te winnen van de gasten uit Zeeland, zet het een goede stap in de richting van lijfsbehoud in de Overgangsklasse D.

Het verschil tussen beide ploegen op de ranglijst is maar één punt. De belangen zijn groot en de steun van het Excelsior publiek kan en gaat het verschil maken. De steun van het publiek inspireert en motiveert de spelers extra en zal ervoor zorgen dat Excelsior 1 de zaalcompetitie alsnog goed zal afsluiten.

Zaterdag speelt alleen Excelsior 1 thuis en zijn veel teams vrij. Kom dus allemaal kijken en genieten bij Excelsior 1 – TOP 1 maar vergeet vooral niet om onze zwart-witte trots aan te moedigen en te steunen.

Excelsior heeft al vaak aangetoond vleugels te krijgen van een fanatiek thuispubliek. Een van de mooiste herinneringen blijft de kampioenswedstrijd tegen Hoogkerk, waarbij Excelsior 1 uit geslagen positie terugkwam en overwon.

Laten we er samen met alle jeugd, ouders en overige leden een groot feest van maken en zorgen dat Excelsior 1 een goed resultaat behaald!

Excelsior 1 – TOP 1                    15.30 uur          Sporthal de Buitenhof, Delft

Tot zaterdag!

Comments are closed.